Theetuin Tierelethee

Ons verhaal, een droom komt uit

Verscholen achter oude fruitbomen ligt de theetuin Tierelethee. Een verrassend landelijke plek in het centrum van het dorp Odijk. Een echte ontmoetingsplek, waar u zich thuis zult voelen en wij de tijd voor u nemen. Kom, tussen de beukhagen, genieten van een kop thee met vers gebakken taart of bestel een huisgemaakte smoothie aan de grote leestafel. Ook voor een ‘Thee compleet’ of een zakelijke bespreking bent u bij ons van harte welkom.

Theetuin Tierelethee is geopend in 2020. Eigenaren Theo en Yvon kochten een perceel met een groentewinkel, de oude woning uit 1900 en riante voortuin aan de Boomgaardweg een jaar eerder. Zij hebben de woning en tuin volledig verbouwd tot een echt paradijsje in het centrum van Odijk. Achter de woning werd vroeger groente en fruit verkocht. Deze groentewinkel van Jongerius is gesloopt en vervangen door een nieuwe woonkamer. In de voortuin zijn oude fruitbomen van kwekers uit de buurt geplaatst. Er staan overal theekruiden, die wij gebruiken in onze speciale tisanes. Op het nieuwe terras kunt u nu, onder het genot van een versnapering, genieten van de zon, de tuin en de bedrijvigheid van het centrum.

www.tierelethee.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *