4 april 2018

Nog meer..?

Dat kan.

Je site is met veel soorten plug-ins uit te rusten waardoor we jouw wensen goed kunnen realiseren.

Plug-ins wat zijn dat?

Plug-ins worden over het algemeen gemaakt om een programma uit te breiden of meer mogelijkheden te geven. Een plug-in heeft de host-applicatie nodig om te kunnen werken en kan niet standalone draaien. … Plug-in (of plugin) is het Engelse woord voor iets wat erbij gestoken wordt, en is een algemene term.

Bron: Wikipedia

Er zijn veel plugins beschikbaar, alleen welke zijn goed en welke wat minder? Inmiddels hebben we voldoende ervaring om te bepalen wat de beste oplossing is in welke situatie.
Een voorbeeld van een vaak gebruikte plugin is Mailchimp.

Mailchimp is de populairste nieuwsbrief software van dit moment.  Alles koppelingen en installaties inclusief een Plek op je WordPress website om je in te schrijven als bezoeker.
Alle aanmeldingen komen vanuit WordPress rechtstreeks in Mailchimp. Vanuit Mailchimp stuur je dan makkelijk je nieuwsbrief naar je mailinglijst.
Op een zeer gebruiksvriendelijke manier kan je hiermee snel en simpel jouw klanten informeren over je nieuwe product of de aanbieding van de dag.

WordPress en gevonden worden

WordPress is door iedereen goed bij te houden. Teksten en foto’s kun je makkelijk toevoegen. Ook het regelen van de vindbaarheid van alle aparte pagina’s is prima te doen. Veel van onze klanten kunnen zelf pagina’s toevoegen en hierop nieuwe zoekwoorden plaatsen, om beter gevonden te worden in Google.
WordPress helpt je om op deze manier de vindbaarheid van de website te vergroten. Het mooie is dat je dit zelf kunt doen zonder technische kennis.

Ook een WordPress website laten maken? Of heb je liever een Webwinkel?

Neem vandaag nog contact op: